Sam Sam vrienden : ‘samen herinneringen ophalen ‘

Discotheek Sam Sam in Dongen krijgt eigen facebook pagina

Dongen, 24 februari 2014 Op Facebook is een Facebookgroep geopend over voormalig Discotheek Sam Sam in Dongen door Dongenaar Marc IJpelaar. Iedereen die leuke herinneringen heeft aan voormalig discotheek Sam Sam aan de Sint Josephstraat 187 wordt nadrukkelijk uitgenodigd om deze Facebookgroep te bezoeken en zijn herinneringen, foto’s, video’s en andere informatie te delen met anderen… Discotheek Sam Sam is ontstaan uit studenten (disco) soosavonden, die plaatsvonden onder de naam Sim Sam in café “Euphonia”, destijds eigendom van de familie Laros en voorloper van discotheek Sam Sam. In de jaren ’80 nam Rinus Martens de zaak over en onderging het pand een flinke verbouwing en werd omgevormd tot discotheek Sam Sam. Discotheek Sam Sam heeft eind jaren ’90 zijn deuren gesloten. In het huidige pand zit nu partycentrum De Heren Van Dongen van Vermeulen horeca

Activiteiten en optredens

Discotheek Sam Sam was in de jaren ’80 en ’90 tot in de wijde omtrek van Dongen bekend. Van heinde en verre kwamen jongeren om hun vertier te zoeken in de discotheek op zaterdagavond. Later ook op vrijdagavond, zondagmiddag en zondagavond, vooral vanwege de diverse activiteiten en optredens. Zo hebben vele bekende artiesten opgetreden in discotheek Sam Sam o.a. Richenel, de Zangeres Zonder Naam, Centerfold en de Dolly Dots. Verder hebben er veel bekende dj´s gedraaid waaronder Adam Curry, Erik De Zwart, Pat Sharp en Bart Peeters. Ook vonden vele activiteiten plaats zoals bierfietsen, parapluhangen, Bertus de rodeostier, de kop van Jut en een fakirshow.

Discotheek Sam Sam via de volgende link: HIER te vinden