Daar in het kleine cafe aan de Tramstraat.

Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied“ trad op in Café d ‘Ouwe Sok.

Dongen, 22 februari .Een hapje, een drankje en vooral veel muziek, zang en gezelligheid.Meer is er vaak niet nodig om er een gezellige middag van te maken.Op zondag 22 februari a.s. verzorgde DLL een gezellige middag in dit gezellige café aan de Tramstraat 60 te Dongen,waar Gerrit en Marielle altijd zorgen voor een gezellige sfeer.Kortom alle indegrienten waren weer aanwezig.Het koor o.lv. Wouter Kwakernaat trad 3 x op.Het koor heeft weer enkele nieuwe liedjes in hun repertoire: Opzij, opzij, opzij, geen rooie cent, Cockles and musselsen Paulien. Dit is een lied van de band: The Symptomesuit Dongen en Gilze-Rijen, Martin Cornelissen ging na The Symptomes naar Highway uit Kaatsheuvel. Enkele nummers van The Symptomes werd ook door Highway gezongen o.a. Paulien en Waarom huil je, kleine Linda, Meisje ik wil met je vrijen, mijn prinses en nog enkele. Door Highway werden de nummers meer bekend dan door The Symptomes, vooral bekend bij de wat oudere Dongenaren.Het optreden duurde van 14.00 tot 17.30 uur Na het optreden volgde nog een gezellig samenzijn tot in de late uurtjes.

Wanneer u lid wilt worden van dit gezellige koor, kunt u altijd eens komenkijken en luisteren op de repetitieavond , iedere donderdag van 20.00 tot 22.15 uurbij café en zalencentrum De Viersprong, Kanaalstraat 10 te Dongen.Een maand proef zingen en een keer met ons mee te gaannaar een korenfestival ergens in de lande behoren ook tot de mogelijkheden.

U bent van harte welkom. www.dongenslevenslied.nl