Grote klus : het opknappen van de kampvuurkuil

Scouting de Stormvogels klust mee met NLDoet

Dongen, 1 maart 2015. Bij Scouting de Stormvogels is het al een traditie aan het worden: we gaan weer flink klussen tijdens NLDoet op 21 maart. Ondanks dat wij een hardwerkend klusteam hebben dat iedere zaterdagochtend druk aan het werk is op ons scoutinggebouw, zijn er toch klussen die blijven liggen.. We hebben een vast klusteam dat iedere zaterdagochtend samen werkt, maar sommige klussen blijven maar liggen. We hebben voor deze dag een grote leuke klus op de planning staan: Regelmatig zit Scouting de Stormvogels regelmatig met alle scouts gezellig bij het kampvuur. Daar genieten we het kampvuur, gezellige muziek en van een lekker drankje. Echter is het wel nodig dat de kampvuurkuil een opknapbeurt krijgt. Het houtwerk moet vervangen worden, er moet geschilderd worden en we willen op de stenen tegels houten planken leggen zodat het niet zo koud is aan de billen van onze leden. Verder willen we met lichtsnoeren de kampvuurkuil aankleden zodat het er nog gezelliger wordt om daar te zitten.

We kunnen dus een hoop klussers gebruiken om dit voor elkaar te krijgen. Als we genoeg klussers hebben kunnen we ook nog andere klussen aanpakken zoals beschadigde deuren repareren en het kunststof van het gebouw in de was zetten. We starten de dag om 9 uur aan de Oude Baan 99. We bieden een gezellige klusdag met natuurlijk een hapje en een drankje (de lunch wordt door ons verzorgd) met als resultaat een mooie sfeervolle kampvuurkuil!

Meld je aan!

Heb je zin gekregen om mee te klussen? Geef je dan op via een emailtje met je gegevens naar onze secretaris Paul op paulver@kpnmail.nl of zoek onze klus op www.nldoet.nl Dan maken we er samen een leuke dag van!