Dongenaar Gino Rosenbrand zag zijn droom werkelijkheid worden. Hij is geslaagd voor zijn opleiding en mag zich nu Personal Trainer noemen.“Als Personal Trainer kan ik je helpen om je doelen te bereiken op het gebied van een fit en getraind lichaam. Maar ook als hulp richting een gezond gewicht!” Onlangs heeft Gino zijn opleiding Sport en Bewegen in Tilburg afgerond. “Ik ben vanaf mijn zesde levensjaar intensief met sporten bezig. Nog niet intensief met fitness, maar toen heb ik wel de basis gelegd voor het plezier hebben in het trainen van je lichaam.”

Dongenaar Gino Rosenbrand zag zijn droom werkelijkheid worden.

De 21-jarige Rosenbrand is vanaf zijn vijftiende, zoals hij zelf zegt, gaan werken aan zijn eigen lijf. “Veel krachttrainingen en gebalanceerd eten met voldoende eiwitten en vitaminen.” Daarmee leerde hij de optimale combinaties maken tussen de twee belangrijkste ingrediënten in de fitnesswereld: training en voeding! Drie jaar heeft hij op uiteenlopende stageplaatsen ervaringen opgedaan. Deze gaat hij nu in zijn eigen studio in praktijk brengen.

Samen een plan maken

Als Personal Trainer wil Gino Rosenbrand samen met zijn toekomstige pupillen, ongeacht de leeftijd of sekse, een plan maken waarin het maximale uit de einddoelen worden gehaald. “Niet te veel ineens maar de juiste stappen nemen en waarbij je vooral ook plezier kan blijven beleven!”

In de luxe fitnesruimtes in Oosterhout, aan Hoevestein 19 in de State-of-the-Art vestiging, kun je dit allemaal beleven. Als voorbeeld haalt Gino aan: “Ik kan je ook leren om met nagenoeg niets, een complete workout te doen waarbij alle spiergroepen aandacht krijgen. Tijdens mijn stageperiode in een van Nederlands bekendste gevangenissen heb ik hier een uitgebreide handleiding voor geschreven. Vraag er gerust naar!”

Gino Rosenbrand is te bereiken via www.grtraining.nl of 0640012743.

mededeling zonder winstoogmerk